Luovuus käyttöön maalaamalla Skype-ohjauksena

Ajankohta

08.4.20 klo

Onko luovuus hukassa tai kaipaatko uusia ideoita työhösi? Tule virkistämään aivojasi maalaamalla työpajaamme keskiviikkona 8.4.2020 klo 17.30 – 21. Toteutamme työpajan sähköpostin ja Skypen kautta. 

Ohjaajana toimii kuvataiteilija Tiina Poutanen. Työpaja on maksuton. Materiaalin eli akvarellikynät ja -paperia saat kotitoimituksena Onkkaalan, Aitoon ja Luopioisten kirkonkylän alueilla tai voit noutaa ne erikseen sovittavasta noutopaikasta. 

Voit osallistua, vaikka kokisit, ettet osaa piirtää tai maalata, kurssille osallistuakseen ei tarvitse olla taiteellisesti suuntautunut. Asia on melkeinpä päinvastoin: kokeilemalla uutta aivoissamme aktivoituu uusia hermoratoja, joiden ansiosta voimme saada uusia oivalluksia myös työhömme. Ilmoittaudu mukaan marja@sirium.fi. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 1.4, jotta osaamme hankkia oikean määrän materiaaleja toimitettavaksi osallistujille.

Tarvitset kurssin toteutukseen Skype-yhteyden. Testaamme yhteyksien toimivuuden jo edellisenä päivänä. Työpajapäivän aamuna saat työohjeet tutustuttavaksesi sähköpostiiisi. Varsinainen työpaja alkaa klo 17.30.

Tiina Poutanen kuvattuna kesällä 2019 Rönnvikissä, jossa hän kuvitti kirjafestareiden paneelikeskustelua.