Terveyden vuosihuoltopaketti

Ajankohta

19.10.20 klo 08:00 10:00

Nyt sinulla on helppo ja edullinen mahdollisuus oman terveytesi vuositarkistukseen. Olemme neuvotelleet erittäin edulliset pakettihinnat valmiiksi lähistöllä palvelujaan tarjoavien terveysalan yritysten kanssa.

Hoito- ja hoivapalvelu Taru Koskivuoren tarjous Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihankkeelle: pakettihinta 90 e. 

  • Näytteenotto ja sairaanhoitajan mittaukset (paino, vyötärönympärys, verenpaine, diabeteksen riskikysely) toteutettuna Pälkäneellä viikolla 43 (ensisijainen ajankohta on maanantai 19.10. klo 8-10, jos kysyntää on runsaasti, varapäivänä on perjantai 23.10. klo 8-10). Paikkana on Pälkäneen Hoitokeskus VeePeeKoon tila osoitteessa Koulutie 3 (VPK:n talo Onkkaalassa, käynti sisäpihalta).
  • Laboratoriotutkimukset (pieni verenkuva, sokerit, rasvat, munuais- ja maksakokeet sekä muut haluamasi verikokeet puoleet hintaan, ks. lista alla)
  • Laboratoriovastaukset kirjallisina ja palaute puhelimitse

Lääkäriasema Johanneksen Klinikan tarjous Pälkäneen seudun yrittäjien hyvinvointihankkeelle, pakettihinta 80 e:

  • Työn ja terveyden oma-arviointilomake (annetaan laboratoriokokeiden oton yhteydessä)
  • Lääkärikäynti (laboratoriotulosten sekä oma-arviointilomakkeen terveydentilan ja hyvinvoinnin analysointi ja jatko-ohjeet) lääkäri Mauri Jussilan vastaanotolla Kangasalla tai Tampereella

 

Vuosihuoltopaketin laboratoriokokeet:

–       Sokerit (12-14h paasto)

–       Rasvapaketti, fP-Lipidit (12-14h paasto) sis. fP-Kol-HDL, fp-Kol-LDL, fP-Trigly

–       Munuaiskokeet, Kreatiini, Kalium, Natrium

–       Maksa-arvo P-ALAT

–       PVK (sis. myös hemoglobiinin)

–       Lisäksi voit valita lisäkokeita mitä haluat (-50%/ näyte), jolloin hinnaksi tulevat esimerkiksi kilpirauhaskokeet yhteensä 15 e (P-TSH, P-T4-V, P-T3-V), B12-taso 13 e, D-vitamiinitaso 20 e, Psa-arvo 16 e ja ferritiini 10 e. Muut mahdolliset kokeet näet yrityksen hinnastosta.

Varaa aikasi näytteenottoon ja sairaanhoitajan mittauksiin Hoiva- ja hoitopalvelu Taru Koskivuoren sairaanhoitaja Rosa Roivaiselta: gsm 046 921 4085 (jätä tekstiviesti, jos et saa puhelinyhteyttä) tai hoivalabra@hoitojahoivapalvelu.fi. Muista mainita, että varaat aikaa hyvinvointihankkeen sovittuun vastaanottoon Pälkäneelle.

Tilaa lääkäriaikasi Mauri Jussilalle Johanneksen klinikalta 020 70 7000. Muista mainita, että varaat aikaa hyvinvointihankkeen sovittuun hintaan ja että tuot mukanasi täytetyn työn ja terveyden oma-arviointilomakkeen.